margriet


_DSC5351 (2)Geboren op 6 augustus 1965 op de bodem van de Zuiderzee te Swifterbant. Groeide op met de wind in haar haren en de zon in haar hart. Kreeg een gele vouwfiets waarmee ze de benen uit haar kleine meisjeslijf fietste. Heeft inmiddels al lang geen meisjeslijf meer, maar fietst nog steeds. Niet meer in Swifterbant maar in Harderwijk, en ook niet op een vouwfiets maar op een doodnormaal geval waar altijd wel iets aan rammelt.

Is in het verleden van alles geweest, van verpleegkundige tot dramadocent, zal tussen nu en later ook nog wel van alles willen worden of bedenken, maar één ding is zeker: blijven schrijven zal ze!

Heeft vier kinderen waarvan er 2 nog thuis wonen, houdt van zon, zee, zand en water, eet liever geen visjes, wil nooit meer 3 weken kamperen in de regen, baalt van natte fietszadels, houdt van wierook, Bali, yoga, tennis, skaten, zeilen, vuurtjes maken, roseetjes drinken, lezen, de lente, de zomer, zonnebloemen, filosoferen, buiten, buiten en buiten zijn. Een van haar toekomstdromen is de wereld te bezeilen, en haar lief en kinderen mogen best mee als ze dat willen.